VAN / ERCİŞ - Kadir-Rezzan Has İlkokulu

Kadir-Rezzan Has İlkokulu

YUKARIIŞIKLI MAH. TUGAY KÜME EVLERİ KADİR REZAN HAS İ.O BLOK NO 82 ERCİŞ / VAN
Vizyon
Eğitimde; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, demokrasinin vazgeçilmez olduğunun anlaşılması. Okulumuzda kendine güvenen, araştırmacı, hoşgörülü, bilinçli, milli değerlerine sahip çikan, ülkesini tanıyan bireyler yetiştirilmesi. Çevreye ve insana saygılı, paylaşımcı, empatik, kendini ve başkalarını seven mutlu insanlar yetiştirilmesi. Çağın her türlü olanaklarından yararlanabilen, motivasyonu iyi, morali yüksek, sevgi ve saygı dolu bir okul toplumu oluşturulması.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda eğitim ve öğretim yapmak. İmkanlarımızın elverdiği ölçüde Bilgi Çağının gerektirdiği eğitim ve öğretimi vermek. Öğrencilerimizi çağdaş, bilimsel, akılcı, ve demokratik düşünce yapısına sahip, insan haklarına ve doğaya saygılı, sorumluluk bilincine sahip bireyler olarak yetiştirmek. Zihinsel, duygusal ve bedensel yönden dengeli ve sağlıklı bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimize eğitim-öğretim sürecinde çok yönlü ve bilimsel düşünebilme, sosyal bireyler olabilme yolunda rehberlik etmek.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
Ortaokul 07:00-12:30 İlkokul 12:40-17:20
Köy servisleri ile yapılmaktadır.
Yukarı ışıklı Köyü Erciş/VAN
ilçe merkezine 4 km